Malekursus i Odense

Vores malerkurser er for dig, der ønsker at prøve kræfter med pensler, maling og lærred.
Men i høj grad også for dig, der allerede mestrer penselstrøg, men blot ønsker mere baggrundsviden og hjælp fra udøvende kunstnere, så du kan udvikle dine nuværende kompetencer.

Hvad lærer du på vores malerkursus i Odense?

Når du deltager på et malekursus i Odense hos Fyns Kunstskole, så vil du opleve, at undervisningen er målrettet mod at give dig som elev et solidt farveteoretisk grundlag.

Udover dette handler det i høj grad om det praktiske håndelag, samt at du får den tilstrækkelige viden om både materialer og teknik.

Hos os foregår det hele med penslen gennem både forskellige øvelser og individuel vejledning.

For os er det nemlig vigtigt at hjælpe dig som individ på kurset, så du får så meget ud af lektionerne som muligt.

Vi underviser i både de forskellige teknikker for maling, og du vil gøre bekendtskab med blandt andet olie, tempera og akvarel.

Den enkelte lærer vil undervise på sin helt egen personlige måde og bruge sin viden der, hvor styrke og begejstring er størst.

Hvad koster et malekursus i Odense?

Vi tilbyder malekurser af tre til fem lektioner fra 1.775 til 2.500 kroner, og du kan læse meget mere om det enkelte kursus’ indhold og varighed ved at klikke dig ind på det ønskede kursus på listen herunder.

Men det er en rigtig god ide at være ude i god tid, da pladserne til vores malekurser hurtigt bliver optaget.

Har du nogen spørgsmål til vores malekurser? Så tag endelig fat i os. Vi besvarer glædeligt dine spørgsmål, uanset om det drejer sig om kurset indhold, undervisere eller andet.

Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rette malerkursus til dine ambitioner og ønsker. Vi tilbyder også tegnekurser, hvis du er interesseret i at lære mere om denne disciplin.