Malekursus i Odense

Hvem kan tage vores kunstkurser?

Lær at male hos os! Hos Fyns Kunstskole er vores malekursus er for dig, der ønsker at prøve kræfter med pensler, maling og lærred. Men i høj grad også for dig, der allerede mestrer penselstrøg, men blot ønsker mere baggrundsviden og hjælp fra udøvende kunstnere, så du kan udvikle dine nuværende kompetencer.

Vores kurser finder sted i Odense – derfor har vi også mange deltagere fra Svendborg, Middelfart og andre omkringliggende byer på Fyn.

Hvad lærer du på vores malerkursus?

Når du deltager på et malekursus, vil du opleve, at undervisningen er målrettet mod at give dig et solidt farveteoretisk grundlag.

Udover dette handler det i høj grad også om det praktiske håndelag samt at du får den tilstrækkelige viden om både materialer og teknik. Hos os foregår det hele med penslen gennem forskellige øvelser og individuel vejledning. Vi synes nemlig det er vigtigt at hjælp dig som individ på kurset, så du får så meget ud af lektionerne som muligt.

 

Vi underviser i de forskellige teknikker for maling, og du vil gøre bekendtskab med bl.a. olie, tempera og akvarel.

Den enkelte lærer vil undervise på sin helt egen personlige måde, og bruge sin viden der, hvor styrke og begejstring er størst.

Hvad koster et malekursus?

Vi tilbyder malekurser af tre til fem lektioner – fra kr. 1.775,- til 2.500,-

Du kan læse meget mere om det enkelte kursus’ indhold og varighed ved at klikke dig ind på det ønskede kursus på listen herunder. Det er en god idé at være ude i god tid, da pladserne til vores malekursus hurtigt bliver optagede.

Har du spørgsmål til vores malekursus? Så kontakt os gerne. Vi besvarer gerne dine spørgsmål – uanset om det drejer sig om kursets indhold, undervisere eller andet. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rette malerkursus til dine ønsker og ambitioner. Vi tilbyder desuden også tegnekursus, hvis du er interesseret i at lære mere om dette.