Undervisere

Herunder kan du læse lidt om vores lærere, og evt. kontakte dem hvis du har spørgsmål til undervisningen:

Billede af Undervisere

Charlotte Troldahl

41 12 50 60
charlottetroldahl@gmail.com

Hos Charlotte får du undervisning med fokus på dit talent og udvikling af dit personlige udtryk.

Charlotte underviser dig blandt andet i farvesammensætning, komposition og forskellige teknikker. Charlotte bor i København og er uddannet billedkunstner fra Det Fynske Kunstakademi 2000. Hun har taget et ophold på San Cataldo og det Danske Institut i Rom i 2009, 2010 og 2012. Charlotte har også taget en master i multimedie æstetik på Aarhus Universitet fra 2001-03, og et redigerings kursus hos London Academy of Media, Film & TV I 2008. Desuden har hun medproduceret flere forskellige typer af projekter og udstillinger i Danmark. Charlotte har undervist de sidste 16 år blandt andet på Thorvaldsens Museum ved Tegnelaboratoriet. Derudover har hun også undervist på Tegneværksted for unge der er et samarbejde mellem Køge ungdomsskole og KØS (Køge skitsesamling). Hun har desuden også været med til at udstille på FUGL 2019 på Johannes Larsen Museet og Ahrenshoop Kunstmuseum i Tyskland. Og så er hun medlem af BKF, Danske grafikere og Kvindelige kunstneres samfund. Facebook: https://www.instagram.com/charlottetroldahl/   Instagram: https://www.facebook.com/CharlotteTroldahl/   Eller tjek hendes hjemmeside:   http://www.charlottetroldahl.dk/

Billede af Undervisere

Palle Hjorth

29 29 61 71
pallericohjorth@hotmail.com

Ønsker du at gå i dybden med klassisk tegning, maleri og måske nye teknikker og metoder – Så er Palle underviseren for dig.

Palle er uddannet billedkunstner fra det Fynske Kunstakademi i 1975, under ledelse af Kaj Kylborg. Han debuterede på Kunstnernes Påskeudstilling i 1973 og er medlem af BKF.

Han startede som underviser hos os i 1992, og har været en af de ledende kræfter lige siden.

Derudover er han fast medlem af kunstnergruppen Grunhorse fra starten af 1994 til nu.

Hvis du gerne vil vide mere om Palle, er du velkommen til at tage et kig på hans hjemmeside:

http://pallerico.dk/