Tegnekursus i Odense

Hvorfor skal du tage vores kurser?

Tegningen, som et kunstnerisk udtryk, er begyndt at vække større interesse end før. For tegning behøver ikke længere bare være en skitse, der kan fungere alene – og det er muligt at skabe sit helt eget, unikke udtryk. Vi mener, at alle som udgangspunkt kan tegne. Det handler om passionen, ambitionen og det gode gamle ordsprog: øvelse gør mester.

Vores tegnekursus for unge og voksne finder sted hos Fyns Kunstskole i Odense, hvorfor vi også har mange deltagere fra bl.a. Middelfart, Svendborg og omegn.

Hvad lærer du på vores tegnekursus?

Vores tegnekursus har et mål om at give dig et solidt kendskab til tegning og alle kunstens facetter. Det giver dig et godt fundament, hvis du senere ønsker at udfylde dine evner inden for maleri, grafik eller andre udtryksformer. Til dette formål tilbyder vi bl.a. et malekursus.

På vores tegnekursus underviser vi i opstillings- og gipstegning samt portrættegning og tegning i udendørsstudier. Der tegnes både efter levende modeller og stille motiver – det kan fx være croquis-tegning og længere modelstudier.

Tegnekursus for begyndere og øvede

Vores tegnekursus henvender sig til alle – både begyndere og øvede. Så længe du ønsker at dygtiggøre dig inden for den klassiske tegnedisciplin, vil du få glæde af kurset. Du vil bl.a. blive undervist i naturalistisk tegning, hvor du vil være om de helt basale færdigheder såsom billedkomposition, perspektiv og skyggelægning.

Du vil opleve, at vi arbejder med stregens sprog og udtryk, og der er mulighed for at arbejde med forskellige redskaber som farvekridt, sort kridt og akvarel.

Hvad indeholder et tegnekursus?

Du kan læse mere om kursernes indhold og varighed inde på det enkelte kursus ved at klikke dig videre på listen herunder. Vi gør opmærksom på, at det kan være en god idé at være ude i god tid, da pladserne hurtigt optages.

Har du nogle spørgsmål til vores tegnekursus? Så tag endelig fat i os. Vi besvarer glædeligt dine spørgsmål til kursets indhold, undervisere m.m. Vi hjælper dig også gerne med at booke det helt rette tegnekursus. Husk vi også tilbyder malekurser, hvis du ligeledes ønsker at udforske denne disciplin.

Hold navn Hold nr Underviser Ugedag Start dato Start tid Pris Status
Klassisk Tegning 24FTECR1 Carsten Rudolfsen Mandag 08-01-2024 09:00 2.650,00 kr. Optaget