Tegnekurser i Odense

Tegningen, som et kunstnerisk udtryk, er begyndt at vække større interesse end før. For tegning behøver ikke længere bare være en skitse, det kan fungere alene, og det er muligt at skabe sit helt eget, unikke udtryk. Vi mener, at alle som udgangspunkt kan tegne. Det handler om passionen, ambitionen – og så det gode gamle ordsprog: øvelse gør mester.

Hvad lærer du på vores tegnekursus i Odense?

Vores tegnekursus i Odense har et mål om at give dig som elev et solidt kendskab til tegning og alle kunstens facetter. Det giver dig et godt fundament, hvis du senere ønsker at udfolde dine evner inden for maleri, grafik eller andre udtryksformer. På tegnekurset underviser vi i tegning af opstilling, gips, portræt og udendørsstudier. Der tegnes både efter levende model – både croquis-tegning og længere modelstudier.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores tegnekursus i Odense henvender sig til alle – både begyndere og øvede. Så længe du ønsker at dygtiggøre dig inden for den klassiske tegnedisciplin, vil du få glæde af kurset. Du vil blandt andet blive undervist i naturalistisk tegning, hvor du vil lære om de helt basale færdigheder som billedkomposition, perspektiv og skyggelægning. Du vil opleve, at vi arbejder med stregens sprog og udtryk, og der er mulighed for at arbejde med forskellige redskaber som farvekridt, sort kridt og akvarel.

Hvad koster et tegnekursus i Odense?

Vi tilbyder tegnekurser af både tre, fire og fem lektioner til fra 1.500 til 2.500 kroner, og du kan læse mere om kursernes indhold og varighed inde på det enkelte kursus ved at klikke dig videre på listen herunder. Vi gør opmærksom på, at det kan være en god ide at være ude i god tid, da pladserne hurtig optages på kurserne. Har du nogen spørgsmål til vores tegnekurser? Så tag endelig fat i os. Vi besvarer glædeligt dine spørgsmål til kurset indhold, undervisere m.m. eller hjælper dig med at booke det rette tegnekursus. Husk vi også tilbyder malekurser, hvis du ligeledes ønsker at udforske denne disciplin.